Motosharrat STIHL janë në fokusin e vëmendjes për falsifikatorët. Shumica e falsifikimeve vijnë nga Kina dhe ato ngjasojnë si produktet origjinale STIHL, veçanërisht me skemën e ngjyrave portokalli/gri e lehtë. Për më tepër, konsumatorët tërhiqen nga etiketat e falsifikuara me emrin e markës ‘STIHL’, dhe në disa raste nga emërtimet familjare si ai i modelit ‘MS 440’ të vendosura mbi sharra. Përveç ngjyrave dhe përcaktimit të modelit, këto motosharra nuk kanë asgjë të përbashkët me motosharrat origjinale të STIHL.

Më shumë

 

Gjeni këtu produktet e reja Stihl dhe Viking. Lista përditësohet vazhdimisht me produktet më të reja. Klikoni për të parë specifikat teknike, vecoritë dhe aksesoret që ne rekomandojmë.

Më shumë

Klikoni për të parë gamën e gjerë të produkteve tona. Për cdo produkt në katalog gjeni specifikat. Për më tepër informacion na kontaktoni.

Më shumë

Klikoni për të shfletuar katalogët e Stihl dhe Viking. Katalogët ofrojnë gamën e gjerë të produkteve dhe përditësohet paralelisht me ndërkombëtarët.

Më shumë

Profili i Kompanisë

Rreth nesh

FOREST sh.a u themelua në vitin 2007, duke fituar dhe mbajtur me krenari statusin e përfaqësuesit, importuesit dhe distributorit ekskluziv për Shqipërinë, të markës botërisht të njohur, STIHL. Me dëshirën e madhe për të sjellë pranë jush produktet më cilësore, FOREST sh.a., është zgjeruar ndjeshëm në mjaft qytete të Shqipërisë. Pranë jush jo vetëm për makineritë STIHL, por edhe për servise dhe këshilla rreth tyre.

Më shumë rreth nesh
0%
Produkte Origjinale
0
Rishitës në Shqipëri
0
Dyqane në Shqipëri
0%
Besueshmëri
Përse rekomandojmë të zgjidhni produktet STIHL

Produkte cilësore

Siguri e garantuar

Biznes familjar shumëvjecar

WordPress PopUp Plugin